Één-op-één training fysiek en mentaal fitter

Wil jij afvallen, ontstressen, meer energie of gewoon lekker sporten? Bij ons kun je sporten in kleine groepjes of tijdens een-op-eentrainingen, waarbij de sportschool echt voor jou alleen is. Ook is het mogelijk om op locatie te trainen.

Als trainer en coach begeleid ik je om het maximale uit jezelf te halen. Alle programma’s en trainingen die ik verzorg zijn dan ook maatwerk. Door te kijken naar wat voor jou op dit moment de juiste voeding, suppletie, ontspanning en beweging is, zorgen we er samen voor dat jij je doelen behaalt. Zodat jij uiteindelijk fysiek én mentaal fitter wordt.

Maak nu een afspraak voor een gratis consult

Afspraak maken

Na mijn psychose was ik het vertrouwen in mijn lichaam kwijt, alles voelde zwaar en moe. Toen ik met Robin ben gaan trainen kreeg ik langzaam mijn vertrouwen weer terug en werd ik elke week krachtiger. Vooral de combi met boxen is fijn om mijn onderdrukte woede te uiten. Nu kan ik weer met plezier sporten!

Mijn doel was om af te vallen en een betere conditie te krijgen. Met Robin is het trainen in een fijne omgeving met goede afwisseling in de trainingen. Robin is eerlijk en neemt echt de tijd voor je, ik kan iedereen die een-op-een trainingen wil volgen, Robin van harte aanbevelen!

Robin heeft veel kennis in huis en helpt mij ontzettend tijdens dit ingewikkelde mentaal zware proces van stamceltransplantatie en chemo-therapie. Hij geeft mij veel positieve energie en helpt mij om aan mijn doel te werken.

Het is zeker aan Robin te danken dat er totaal geen vorm van agressie te vinden is in het boksen. De technieken leerden mij om initiatief te nemen. Om te voelen wat veilig en onveilig voor mij is. Door middel van ademhalingsoefeningen en supplementen slaap ik weer heerlijk. Ik heb mezelf hervonden.

Ik zou het zeker aanraden omdat de vorm van het boksen je confronteert met patronen en gedrag waar je nooit bij hebt stilgestaan. Waar therapie zich richt op het verhelpen van problemen en bewust gedrag kan veranderen helpen deze trainingen juist om nieuwe klachten te voorkomen en je onderbewuste gedrag te veranderen wat zich uiteindelijk letterlijk vertaalt in zelfvertrouwen